TO
Drie Berge
mabalingwe
galago private bush lodge
Alloutgear
Sionbergh

 

superbrulekker reseptenuwe onderwerpgraderingsarrowartikels buttonkompetisiessaamtrekkemeningspeilingskamp diyarrowarrow

61823 insette
Nuutste Forum Insette onderwerp deur:
Sitplekke en deurpanele in… Amateur kan neef Herman -1 hour ago
Katalisators Katalisators Willem Brits -1 hour ago
Wessle:

Die "controller"…
Froggy Bederf Harry Du Randt -1 hour ago
Nou dis juis as mens die… Jongensfontein hier kom ons Wildehont -2 hours ago
Sonpanele terugvloei Froggy Bederf wessels -3 hours ago
Skuiwe Katalisators wessels -3 hours ago
Deinings?? Jongensfontein hier kom ons wessels -3 hours ago

Natasha se skaapstertjies- NoddyX5

Centurion
Submitted by Voortrekker on Mon, 16/10/2017 - 13:49
Forums

skaapstertjie

Ai die sonde Anton.

Wat gaan Oom Dokter sê as hy daai toetsuitslae sien na daai bakkie lekkerte.

Gelukkig is dit SY probleem né.

Meyerton

Segekok

Mon, 16/10/2017 - 14:40

Kyk mens kan al die lekker in die lewe uitsny, gesond eet, al die nodige oeffeninge doen ens. ens.

Met n mooi gesonde lyf die straat oorsteek en n TAXI ry jou dood..

Dood gaan aan lekker kos...  klink vir my na n beter opsie.

 

Port Elizabeth

Antie

Tue, 17/10/2017 - 07:52

Skaapstertjies is darem 'n groot lekkerte.   Kyk,  jy suig hom af tot net 'n hopie fyn beentjies oorbly.   Die probleem is net om genoeg daarvan in die hande te kry.  Elke skaap het net een stertjie......

Secunda

Sleep nou

Tue, 17/10/2017 - 08:40

Daai stert loop soos stroop jip Freda hulle by ons ook maar skaars

Port Elizabeth

Antie

Tue, 17/10/2017 - 09:41

So sag gebak in die oond kan net lekker wees.   Die aartappels en uie seker net so lekker, gaargemaak in die stertjies se vet.

Dit help nie mens maak net 'n paar op 'n slag nie.  Wie wil nou net een skaapstertjie eet?  Jy moet 'n bak vol hê.   Wat ek al gedoen het.  Ek kook die stertjies, net in klein bietjie soutwater tot sag.   Maak dan 'n sous van die water waarin dit gekook het met blatjang, woestersous, sojasous, tamatiesous, bruinsuiker en bietjie rooipeper bygevoeg.  Dan braai jy die stertjies op die kole verder en verf met die sousie.   Die vetjie is dan lekker bros, jy kan jou vingers af eet!